Den gamle hunden ble funnet i en svart søppelsekk. Så ser kvinnen i øynene hennes, og ser det utenktelige!

5623

Blackie stønnet av smerte. Eierne hadde lagt henne i en søppelsekk – og teipet rundt hodet for å stoppe blødningen. 

Den gamle kroppen hennes var i dårlig form, og hun følte trolig bare fortvilelse i kroppen, da hun satt i bilen på det som skulle ha vært hennes siste tur.

Fra nese til hale – hele kroppen hennes verket, og Blackie vred seg i smerte. Halen hadde mange åpne, betente sår. Hun hadde blitt mishandlet av eierne sine i årevis.

Men dagen eierne bestemte seg for å kvitte seg med henne, ble også dagen alt skulle snu..

Blackie ble dumpet utenfor en dyrevernorganisasjon i sørlige California, USA, der det allerede var en overflod av forlatte dyr. Fremtiden virket dyster.

Men da dukket det opp en kvinne ved navn Kelly Smíšek. Hun tok en nærmere titt på hunden, som ble forlatt i en søppelsekk. Og bak Blackies slitne, men glitrende øyne, så hun kjærlighet.

Hun måtte gjøre noe. Hun overtalte mannen sin, Andy, til å ta henne med hjem. Det var forsåvidt ikke særlig vanskelig, da de begge to elsker dyr. Sammen har de startet organisasjonen «Frosted Faces Foundation». De spesialiserer seg på å ta seg av eldre dyr som trenger kjærlighet.

«For eldre dyr hvis liv og kjærlighet er i fare.» skriver organisasjonen selv på Facebook-siden sin.

Se på denne halen! Hjertet mitt blør, og jeg koker av raseri! Dyr skal ikke behandles på denne måten!

Når Blackie havnet hos Kelly og Andy, fikk hun umiddelbart masse kjærlighet, og ble godt tatt vare på. Hun fikk seg blant annet en hårklipp, et godt måltid, og masse oppmerksomhet.

«Blackie er så liten, man vil bare holde henne og at alt skal bli bra. Hun ser mye på oss for å få bekreftelse.» forklarer de på Facebook-siden.

Når en lege tok en nærmere titt på Blackie, oppdaget han at hun hadde mange arr på kroppen, tannråte, hjerteknurrer, og en blødende kreftsvulst ved halen.

Den vakre 10 år gamle hunden hadde blitt mishandlet mesteparten av livet, ifølge legen.

De måtte amputere halen – og med den forsvant også kreftsvulsten. Heldigvis hadde den ikke spredt seg til andre steder. Blackie hadde englevakt.

Og mens Blackie hvilte etter operasjonen, begynte Kelly og Andy å se mer og mer livsglede i henne. Etter hvert kunne hun løpe rundt og leke.

Så begynte de å lete etter et nytt hjem til Blackie. Legen estimerte at hun har 3-4 år igjen å leve.

Og 29. april skjedde det! Blackie ble adoptert!

Kelly og Andy publiserte dette bildet på Facebook, og skrev at Blackie nå er som «en liten ildkule som er klar for et nytt liv.»

Når folk spurte hvordan det hadde gått for Blackie, svarte de et par dager senere:

«Blackie, hunden som ble funnet i en søppelsekk, har det bra i sitt nye hjem.» Dette etter å ha mottatt bilder fra de nye eierne.

Det viste seg dog at Blackie hadde fått et nytt navn også!

«Hun heter Betty, og hun passer perfekt inn, og hennes nye familie sier at de elsker henne allerede.»

Bettys liv var preget av tragedie og smerte, men nå er det bare glede og kjærlighet det går i. Og selv om hun ble mishandlet av sine tidligere eiere, har hun mye tillit til sin nye familie.

Vi håper Betty nå kan nye sine siste år.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!