Mammaen står på kjøkkenet og baker. Men SE hvem som plutselig banker på døren da!

Tenkt deg at du står på kjøkkenet og baker. Det er kanskje ikke så veldig uvanlig…Men så hører du plutselig at noen banker på døren. Du ventet ikke gjester, og blir derfor noe overrasket.

Men når du snur deg mot døren og ser hvem som står der, blir overraskelsen plutselig mye større: Det er en bjørn!

Det er nok et syn som vil få de fleste av oss til å måpe. Akkurat som denne kvinnen fra den amerikanske delstaten Connecticut.

Hun sto på kjøkkenet og baket, da bjørnen plutselig banket på og ville inn. Han hadde antageligvis blitt tiltrukket av duften av bakevarene, og lurte på om han kunne få seg en bit.

Kvinnen ble naturligvis livredd, og prøvde å skremme bort ved å bråke med noen kasseroller. Men bjørnen hadde fullt fokus på baksten. Til slutt løp kvinnen over til naboene for å be om hjelp.

«Naboen kom og fortalte meg at en stor bjørn sto på verandaen hennes og prøvde å komme inn gjennom glassdøren. Hun var mildt sagt vettskremt.» sier naboen.

Naboene ringte politiet, men bjørnen ble til slutt lei av å stange mot døren, og løp til skogs igjen tomhendt.

«Han prøvde virkelig å komme seg inn. Først prøve han glassdøren rett inn til kjøkkenet, også prøvde han to andre dører. Han var ikke redd for lyder eller mennesker i det hele tatt.» sier naboen Bob Belfiore.

Snakk om uventet besøk! Heldigvis gikk det bra, og kvinnen fikk beholde alle bakevarene selv.

Har du noen gang opplevd noe lignende? Fortell gjerne din historie i kommentarfeltet.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!