De ble forlatt og nektet å gi slipp på hverandre. Nå adopteres de til samme hjem!

Apollo og Adonis er bestevenner. Når de ble dumpet hos en dyrevernorganisasjon i Texas i forrige uke, hadde de bare hverandre. De var så redd at de krøp sammen i et hjørne og holdt rundt hverandre. Når alt føltes nytt og skremmende, ga de hverandre trygghet.

Men organisasjonen de havnet hos var av verste sort. De avlivet hunder som ikke fikk nye hjem.

Det så mørkt ut for de to vennene – men heldigvis så Cindy Droogmans fra organisasjonen «A-Team Elite Rescue Dogs» dem før det var for sent. Hun ble umiddelbart betatt av hundene, og bestemte seg for å redde dem.

Cindy sørget for at både Apollo og Adonis ble flyttet til Huntington i New York. Der ble de undersøkt av en veterinær og behandlet for hjerteorm. Sannsynligvis var det sykdommen som hadde fått eierne til å dumpe de.

Når hundene var friske, begynte hun å lete etter et nytt hjem til de. Det siste hun ville var å skille de to fra hverandre. Men å finne et hjem som vil ta på seg 2 hunder er vanskelig.

«Et så sammensveiset par er vanskelig å omplassere, men se på dem. Hvordan kan man splitte de?» sier Cindy til The Dodo.

Bilder av Apollo og Adonis ble flittig delt på Facebook, i søken etter et hjem til de. Til slutt nådde bildene ut til en kvinne ved navn Jennifer – som umiddelbart søkte om å adoptere de.

Hun og ektemannen Donald hadde to hunder fra før, men med et stort hus og hage var ikke det et problem. Apollo og Adonis ville passe perfekt inn i deres familie.

Det tok bare en dag, så fikk Jennifer beskjeden om at hun fikk adoptere de.

Men så skjedde det noe ubehagelig: Hundene hadde nettopp kommet til sitt nye hje, da Adonis plutselig ble skremt – og løp bort. Etter alle endringene taklet han ikke stresset lenger. Han stakk av.

Apollo og den nye eieren fikk panikk, og en stor leteaksjon ble satt i gang.

Timene gikk, og Jennifer og Cindy ble stadig mer bekymret. Skulle de ikke engang  få Andonis inn i sitt nye hjem hvor han endelig skulle være trygg? Og hvordan ville hans beste venn Apollo takle livet uten ham?

Men 24 lange timer senere ble Adonis funnet, uskadd.

«Søketeamet gjorde en fantastisk jobb. Jeg gråt og ristet da han ble funnet, og ble gjenforent med bestevennen sin igjen.» sier Cindy.

Sakte men sikkert begynte Adonis å forstå at han var trygg i sitt nye hjem. Han og Apollo føler seg endelig elsket.

«De har det kjempebra og begynner å venne seg til huset. De er fantastiske hunder, og perfekte tilskudd til vår familie.» sier Jennifer.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!