Familiens hund har forsvunnet og sorgen er stor. Men barnas reaksjon når de finner ham? Uvurderlig!

Buddy er hunden til familien Wallace fra Glenwood i den amerikanske delstaten Ohio. En dag hadde barna glemt å lukke porten til eiendommen, og hunden forsvant. Han hadde ikke halsbånd på seg når det skjedde. 

Når de oppdaget av Buddy var borte, ble barna helt knust. Sammen gikk de rundt i hele nabolaget og lette, og moren Laura publiserte et bilde på Facebook, i håp om at noen hadde sett hunden.

Men selv om bildet med den tilhørende meldingen ble delt videre, og familien hadde sjekket hos alle dyrevernorganisasjonene i nærheten, var ikke Buddy å finne noe sted.

Madison, familiens yngste, tok det spesielt tungt. Med denne hjerteskjærende videoen, ber hun gråtkvalt om hjelp:

«Hvis du har sett Buddy, vær så snill og få ham hjem!»

Over 250.000 mennesker har sett videoen av den lille jenta, som også fanget oppmerksomheten til de lokale nyhetsbyråene.

Og til slutt fikk familien gode nyheter: Buddy ble funnet! En kvinne hadde funnet ham samme kveld som han forsvant. Så fort hun fikk høre historien som gikk rundt i sosiale medier, tok hun kontakt med Laura Wallace.

Buddy kom hjem, og det til litt av en velkomst:

«Vi vil gjerne takke alle for kjærligheten og støtten vi har fått.» sier moren fornøyd. «Vi har endelig fått vår Buddy tilbake, og barna våre kunne ikke vært lykkeligere!»

Gleden over gjenforeningen er enkel å lese i ansiktet til samtlige – selv Buddy.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!