Denne bedårende kattungen fikk en velfortjent bursdagsgave: En skikkelig photoshoot!

Det er vanskelig hvis man eier en katt, og vil feire kattens bursdag. Folk synes som regel det blir litt mye når du oversvømmer alle sosiale medier med bilder av ditt pelskledde barn.

Men heldigvis har fotografen Kitty Schaub gjort sin del for å normalisere fotografering av kattunger.

Schaub adopterte nylig en kattunge til sin 5 år gamle datter, Amelie. Kattungen Luna er tilsynelatende veldig flink, og følger etter det lille mennesket sitt overalt. Schaub fortalte The Huffington Post at hun impulsivt pakket inn Luna i et teppe, og plutselig var en stjerne født.

Med en slik bitteliten modell blir selv de mest vanlige ting kjempesøte. Som for eksempel denne salatskålen som ser ut som den er fylt med en lue.

Schaub postet noen av bildene på Facebook-siden sin, og de slo umiddelbart an. Alle ville vite hvordan hun fikk Luna til å ligge stille. Svaret? Hun var rett og slett bare trøtt!

«Hun våknet ikke engang.» sa Schaub om fotoseansen.

«Vi måtte prøve å vekke henne for å få henne til å åpne øynene, men hun hadde det veldig godt der.»

Alle vil se flere bilder av Luna, så Schaub har kunngjort at hun skal lage en kalender. Den vil bli tilgjengelig i desember i år, og inntektene skal gå til en kattevernorganisasjon i Michigan, der Schaub bor. Hun oppfordrer alle til å adoptere og redde en søt liten katt som Luna.

Det finnes dog ingen garantier for at du ikke adopterer en katt som nekter å bruke et pannebånd og å bli pakket inn i et teppe.


Har du noen fine bilder av din katt? Del de gjerne med oss i kommentarfeltet!

Del gjerne artikkelen også, med vennene dine på Facebook!