Mystisk kasse forlates på flyplassen. 7 dager senere åpnes den, og ingen kan tro sine egne øyne!

Flyplasser rundt om i verden er i konstant bevegelse. Hver dag passerer tusenvis av mennesker med bagasjen sin, det er tonnevis av last som skal håndteres, og ansatte skal bruke tiden på å holde øynene åpne for mistenkelige objekter eller hendelser.

Som ved utgangen av mars i år, når ansatte på Beiru-Rafic Hariris International Airport i Libanon fikk øye på en mystisk kasse.

Kassen var 42 centimeter høy, hadde noen hull boret i sidene, og var på vei til Syria. Men bortsett fra et luftfraktbrev med ett nummer, var kassen helt umarkert.

De manglet opplysninger om avsender og mottaker, og det fantes heller ingen andre tilhørende dokumenter – derfor ble kassen raskt interessant for de ansatte på flyplassen.

I 7 dager sto den mystiske kassen og ventet på flyplassen. Til slutt ga en dommer de ansatte tillatelse til å åpne den for å kontrollere innholdet. Men ingen hadde forestilt seg synet som møtte de da.

I kassen var det 3, små, levende sibirske tigere – dehydrert, sulten og dekket i sin egen urin.

«Ingenting antydet at kassen inneholdt tigere eller levende dyr i det hele tatt.» skriver organisasjonen Animals Lebanon på Facebook.

De tre tigerungene hadde kommet på et fly fra Ukraina og skulle trolig transporteres videre og selges til en dyrehage i Syria.

Etter den grusomme oppdagelsen, krevde  Animals Lebanon at de skulle ta seg av dyrene.

Animals Lebanon tok umiddelbart med seg tigrene til en veterinær for å undersøke de.

Med kjærlighet og omsorg ble tigerungenes tilstand bedre og bedre – men situasjonen var fortsatt risikabel.

Sibirske tigre er oppført av IUCN som en sterkt truet art, og er derfor svært ettertraktet på det svarte markedet, og dyrehagen i Ukraine som hadde sendt tigrene, krevde å få de tilbake.

«Store katter kan være verdt titusener av dollar på det svarte markedet. Eieren kjemper for å få dem tilbake, og vi kjemper for tigrene.» skriver Animals Lebanon på Facebook!

I begynnelse av mai kom den gledelige nyheten: Myndighetene i Libanon hadde besluttet at tigerungene ikke skulle sendes tilbake til eieren, men at de skulle forbli i Animals Lebanons omsorg.

«Takk for all hjelpen som gjorde dette mulig. Så mange mennesker har gjort så mye for å forhindre at tigerne havnet på svartebørsen.» skriver de i annet Facebook-innlegg.

Nedenfor kan du se en video av de nydelige tigerungene.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!