Campingfamilien mater den hjemløse katten. Timer senere hører de 4 pipende lyder utenfor teltet!

Å møte på dyr i naturen er alltid spennende. Det skulle denne pappaen og sønnen få erfare da de på en campingferie fikk øye på en hjemløs katt – som kom bort til de og ba om mat.

Michael og sønnen har mange gode minner fra campingturer sammen. De bruker ofte å reise ut i naturen for å tilbringe tid sammen, og for å sove i telt. Men denne helge, da de fant et nytt sted å campe, fikk de en uventet gjest.

Når katten fikk maten og fikk, trodde de den var borte for alltid.

Men neste morgen ble de møtt av en overraskelse: En veldig spesiell lyd som kom fra utenfor teltet.

Like etter at de hadde kommet til det lille skogholtet ved en sjø, kom det frem en katt.

Gutten ble raskt venn med den magre katten, som gned seg mot beinet hans og ba om mat.

De trodde at katten ville tilbringe helgen sammen med dem – men senere på kvelden var den borte.

Også, morgenen etter, hørte de en mjauende lyd fra utenfor teltet. Men Michael la raskt merke til at noe var spesielt med lyden. Det var flere mjauende lyder!

Da han åpnet teltet var det ikke bare 2 katteøyne som stirret på ham – det var 8! Den magre katten hadde fått 3 kattunger, som hun nå hadde tatt med seg til Michael og sønnen, slik at de kunne ta vare på henne.

Michael innså at han ikke bare kunne etterlate de stakkars kattungene og den heroiske moren deres utendørs. Derfor bestemte han seg for å ta de med seg hjem.

«Om morgenen fikk vi noen abbor og steinbit. Vi kan si at kattemammaen var mett på slutten av dagen. Det går ikke an at denne katten ikke har hatt et hjem før, da han vil være nærme mennesker.» skriver Michael i et innlegg på nettstedet Imgur.

Moren og hennes kattunger er nå i et trygt hjem. De har fått vaksiner og vært til veterinæren for å sørge for at alt var i orden med helsen deres.

«Det har gått en uke nå, og de elsker seg her. Familien min har besluttet at vi skal beholde alle.» skriver Michael.

Denne herlige historien varmet virkelig hjertet mitt. Delvis fordi kattemoren var så opptatt av å oppdra kattungene sine på best mulig måte, men også fordi Michael familien åpnet hjemmet sitt for dem, slik at de aldri trenger å gå sultne igjen.

Del gjerne den fantastiske historien med vennene dine på Facebook!