Kvinnen ligger bevisstløs etter en bilulykke. Så dukker en gatehund opp, og gjør noe forbløffende!

Jeg har hørt mange historier om hunder som har reddet liv, og vist frem sin utrolige hengivenhet. Men denne historien gikk virkelig rett inn til hjertet mitt.

Det var en helt vanlig dag da 36 år gamle Shannon var ute og kjørte med bilen sin. Men i en sving gikk det litt for fort. Hun mistet kontrollen over bilen, og havnet i en grøft. Der ble hun liggende, skadet, blødende og nesten bevisstløs.

Til slutt besvimte Shannon. Hun vet ikke selv hvor lenge hun ble liggende, men hun vil aldri glemme hva som skjedde når hun våknet.

Plutselig satt det noen ved siden av henne. Hun kunne kjenne pusten, og noe som slikket henne i ansiktet. Så åpnet hun øynene, og fikk øye på en stor hund!

Så besvimte Shannon igjen – men hunden hadde allerede skjønt hva han måtte gjøre. Når Shannon våknet igjen, dro hunden henne ut av bilen, og fortsatte å dra henne lang veikanten. Hunden nektet å gi opp.

«Jeg hadde aldri sett ham før og vet ikke hvor han kom fra.» sier hun.

«Jeg la armene mine rundt halsen hans, og han dro meg opp. Det var den første gangen jeg sto oppreist etter ulykken.»

Når de kom opp på hovedveien igjen, kunne Shannon og hunden, som nektet å forlate henne, stoppe en forbipasserende bil og få skyss tilbake til byen.

Og hunden? Den tidligere eieren hans hadde gitt ham til en nærliggende dyrevernorganisasjon, men hvordan den kom bort til Shannon er det ingen som vet. Men Shannon ga hunden et veldig passende navn: «Hero».

Shannon kunne ikke adoptere Hero, da hun hadde 6 hunder fra før. Men den fine hunden fikk et stort bein og en ny leke som takk for den gode innsatsen. Siden ulykken, har Hero blitt tatt hånd om av en hundetrener – som planlegger å gjøre ham til en søke- og redningshund.

«Denne hunden kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt.» sier Shannon.

Til tross for den skremmende ulykken, slapp Shannon unna uten alvorlige skader, mye takket være Heros innsats. Han har virkelig en lys fremtid foran seg som redningshund, og vil sikkert hjelpe mange mennesker i nød.

I videoklippet nedenfor kan du se et intervju med Shannon.

Del gjerne denne utrolige historien med dine venner på Facebook!