Den gamle mannen hadde fått nok av livet og ville ikke mer. Til han fikk DENNE samboeren!

Akiko Dupont er en fotograf som bor i den japanske hovedstaden Tokyo.

En av favorittmenneskene hennes, og hennes mest fotograferte modeller, er hennes 94 år gamle bestefar Jiji.

Etter å ha jobbet på et kontor i 64 år, ble Jiji syk i 2009, og kunne dermed ikke jobbe lenger. Uten hans vanlige sysselsetting, følte han seg ikke vel. Han ble deprimert og gretten. Familien gjorde så godt de kunne for å muntre ham opp, men mislyktes på grunn av at han var så sta og tilbaketrukket.

Men Akiko elsker bestefaren sin veldig mye, og grublet derfor lenge på hvordan hun kunne hjelpe ham. Til slutt kom hun frem til en løsning.

Uten å spørre tok Akiko med seg en hjemløs katt hjem til bestefaren. Og når Jiji først fikk øye på katten i leiligheten sin, gikk hele Akikos plan som den skulle: Det var kjærlighet ved første blikk! Katten ble døpt Kinako.

«Øynene hans lyste av lykke» sier Akiko.

Jiji og Kinako er nå uatskillelige, og den gamle mannen tar godt vare på den lille katten. Jiji er ikke lenger gretten og deprimert, men han er fornøyd – og han ler oftere.

Og Akiko kunne selvfølgelig ikke stoppe seg selv fra å dokumentere det hele. Bildene viser mange flotte øyeblikk mellom de nye vennene.

Det er så vakkert å se hvor stor forskjell denne katten utgjorde for den gamle mannen. Barnebarnet hans har virkelig gjort en godt jobb.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!