Familiens hund ble alvorlig syk. Et skjult kamera avslørte hva naboen kastet over gjerdet!

En australsk familie måtte leve gjennom enhver hundeeiers mareritt: Hunden deres ble plutselig alvorlig syk. 

Peter Kevin Kelliher fra Adelaide i Australia risikerer trolig fengselsstraff etter det han gjorde mot naboens hund.

Den 64 år gamle mannen skal ifølge anklagene ha pisket hunden Mia, og matet henne med «godbiter» – pølser med biter av både glass og bly.

Det skriver lokale medier.

I rettssaken forklarte mannen at han var ensom, og at han var irritert over hundens bjeffing. I mars i 2016 skal han ha gått inn på familiens eiendom for første gang.

Der skal han ha slått Mia på beina med en liten pisk. Siden skal han ha kastet totalt 15 pølser over gjerdet og inn i nabofamiliens hage.

Familien Fabian, som består av syv familiemedlemmer, la fort merke til at hunden begynte å oppføre seg uvanlig. Når Mia plutselig ble syk, ble de oppfordret av politiet til å sette opp overvåkingskamera på eiendommen sin.

Kameraene fanget Peter Kevin Kellihers forferdelige handlinger, som ga Mia indre blødninger. Heidi Fabian, Mias eier, skrev en følelsesladet forklaring til retten:

«Jeg ble fysisk dårlig (når hun så ham kaste pølsene over gjerdet). Og til den dag i dag kan jeg fortsatt ikke forstå hva slags ondskap som bor inni deg som får deg til å gjøre noe så forferdelig. Du er så grunnleggende ond.» skrev hun.

Peter Kevin Kelliher har erklært seg skyldig i 14 anklager mot ham. Ifølge forsvaret hans, aksepterer han fengsel som en uunngåelig straff, men han håper på å få sone den i hjemmet sitt.

Dommerens avgjørelse kommer en gang i juni.

La oss bare håpe at denne grusomme mannen får en passende dom!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!