5-åringen ble mobbet fordi han så «rar» ut. Så traff han DENNE hunden – som forandret alt!

Hunder er jo menneskets beste venn. Og hunder kan ofte ha en langt dypere mening enn «bare» å være godt selskap. De gjør ofte mer for mennesker en man kan forestille seg.

Det er i alle fall tilfellet med Quaden Bayles, en 6 år gammel gutt fra Australia, som fikk seg en ny bestevenn: Hunden Buddy.

For Quaden er Buddy mer enn en følgesvenn og en god kompis. Han er den som hjelper gutten å akseptere seg selv. Begge to er nemlig født med en form for kortvoksthet.

Quaden har begynt på skolen, og at han er mindre enn alle de andre får ham til å føle seg ubekvem.

«Har er bare halvparten så stor som de andre barna på skolen, så han har fått en del spørsmål siden han startet. Det gjorde at han følte seg mindreverdig. Han var virkelig ubekvem, og slet med å akseptere at han ikke ville vokse seg stor og sterk som sin far.» sier mamma Yarraka.

En dag var moren på middag hos en venn, som jobber som veterinær. Så møtte hun Buddy for første gang, en 9 år gammel Shih Tzu-hund. Yarrakas venn ville at de skulle beholde Buddy, men Yarraka var motvillig. Quaden derimot, forelsket seg umiddelbart i hunden.

Det var kjærligheten mellom Quaden og Buddy som fikk Yarraka til å ombestemme seg. Buddy hjelper også familien å takle sorg, etter at Quadens bestefar, Yarrakas far, døde av kreft.

Buddy har den samme typen kortvoksthet som Quaden, og på bare en drøy uke har han fått 5 år gamle Quaden til å akseptere at han er annerledes.

«Det var det beste som kunne skje Quaden. Tidligere kunne vi ikke engang nevne ordet dverg i nærheten av ham.» sier Yarraka.

Siden Buddy er kortvokst på samme måte som han selv er, ønsker Quaden å vise frem hunden sin til alle.

«Takk for at du gir oss så mye kjærlighet og glede, Buddy. Du er den beste hunden noensinne, og nå vi Quaden skaffe en liten venn til deg…Så han spurte om vi kunne ha en kanin eller en sjimpanse.» skriver familien på Facebook-siden «Team Quaden».

Historien om Quaden ble først kjent i 2016. Siden da har han fått mange nye venner. Moren la forleden ut dette bildet på Facebook-siden:

Og ja, han liker også katter!

Dette er enda et godt bevis på hvor stor rolle et kjæledyr kan spille.

Del gjerne den utrolige historien med venner og familie på Facebook!