Valpen ble tvunget til å kjempe for livet. Men SE den utrolige forvandlingen etter at han ble reddet!

Ingen hund skal måtte lide. Men når det verste skjer, er jeg alltid takknemlig for at det finnes folk der ute som virkelig elsker dyr, og som gjør en skikkelig innsats for at det aldri skal skje igjen. 

En dag besvimte en 5 måneder gammel pitbull på en kvinnes veranda, og hun skjønte at hun ikke bare kunne forlate ham der. 

Handlingen hennes markerte begynnelsen på valpens lange vei mot et bedre liv. Og denne hundens historie er viktig – ikke bare øker den bevisstheten om hvor forferdelig hundekamper egentlig er, og den viser transformasjonens kraft.

Pitbullen Jax besvimte på en kvinnes veranda i Topeka i den amerikanske delstaten Kansas.

Ingen vet hvordan han havnet der, men veterinæren mistenker at han hadde blitt misbrukt og tvunget til å delta i ulovlige hundekamper.

Jax hadde åpne sår i nakken, og ett av øynene hans var så hovent at han ikke kunne åpne det. Kvinnen som fant ham, ringte umiddelbart til en redningsorganisasjon. Jax ble transportert til en veterinær, hvor han fikk behandling, mat og hvile.

Kvinnen som reddet ham fikk et sterkt bånd til Jax. Hver kveld besøkte hun ham på sykehuset, og sakte men sikkert begynte gnisten i øynene hans å komme tilbake. Også kom de gode nyhetene: Jax kom til å klare seg helt fint.

Når man ser Jaxs forvandling er det vanskelig å holde tårene tilbake. Det er så godt å vite at han  har det bra, og at han aldri vil bli tvunget til å kjempe mot andre hunder igjen.

Forhåpentligvis lar Jaxs nye familie ham gjøre det han er best til: å være en søt, lykkelig hund som er full av glede.

Se hele forvandlingen i videoklippet nedenfor.

Spre denne artikkelen for å øke bevisstheten om hvor forferdelig hundekamper er!