Kjæresten hans ropte: «Det er enten meg eller henne!» Den irriterte mannens respons er utrolig!

Et par ønsket å flytte sammen, men kvinnen kunne ikke fordra kjærestens lille bestevenn, hunden hans. Derfor ga hun ham et ultimatum: Henne eller hunden. 

Mannen, som foretrekker å være anonym, tenkte seg grundig om før han bestemte seg. Så publiserte han en annonse på nettstedet «Craigslist», og annonseteksten er uforglemmelig:

Her er oversettelsen:

«Kjæresten min liker ikke hunden min Molly, så jeg må omplassere henne. Hun er renraset og hun kommer fra en god familie. Hun har vært med meg i 4 år nå. Hun liker å leke, og er ikke helt dressert. Hun har langt hår, så hun krever mye stelling. Spesielt neglene også, men hun elsker å få dem stelt. Hun maser hele natten, men sover mens jeg er på jobb. Hun spiser kun den beste, dyreste maten. Møter deg ikke i døren etter en lang dag på jobb, og viser ikke grenseløs kjærlighet når du føler deg nede. Biter ikke, men kan være skikkelig slem.

Så…Hvis noen er interessert i den 30 år gamle, egoistiske kjæresten min? Kom og hent henne! Jeg og hunden min vil omplassere henne så fort som overhode mulig!»

Denne annonsen snakker for seg selv, og svarer kjæresten godt på det forferdelige ultimatumet hun stilte ham.

Del artikkelen med dine venner hvis du likte den!