De nyfødte valpene reddes midt i stormen. Men se på morens hjerteknusende reaksjon!

Rainbow er en hjemløs pitbull som lever i California i USA.

Hennes viktigste mål i livet er å beskytte sin nyfødte valper fra livet på gata. Men bare 48 timer etter at de kom til verden, ble byen truffet av en stor storm, med mye nedbør.

Det satte Rainbow og valpene i en farlig situasjon.

Organisasjonen Hope for Paws fikk rede på den lille pitbull-familiens skjebne, og bestemte seg for å gjøre at i sin makt for å hjelpe de.

Noen personer fra organisasjonen satte seg bak rattet, og kjørte i tre og en halv time for å komme frem til Rainbow. Når de kom frem hadde solen gått ned for lenge siden, og det var helt mørkt ute. Kombinert med tøffe værforhold, ble det vanskelig å finne hunden.

«Dette er en helt sprø situasjon.» sa Eldar Hagar, grunnleggeren av hjelpeorganisasjonen, i en videoreportasje om hendelsen.

Redningsmennene fant Rainbow og hennes elskede valper midt i et stort buskas. De gjemte seg fra den skumle stormen som truet utenfor.

Andre hjelpeorganisasjoner hadde angivelig prøvd å få tak i Rainbow tidligere, men hun ble alltid redd og løp vekk. Men nå som hun var mor til flere valper, skjønte hun kanskje at hun trengte all den hjelpen hun ble tilbudt.

En av mennene fjernet kvister og grener, og tok seg innover mot Rainbow. Og øynene hennes avslørte egentlig alt: Hun trengte hjelp.

Rainbow hadde alle muligheter i verden til å løpe vekk og redde seg selv – men så fikk mannen øye på hva hun hadde bak seg: Mange valper!

Det betydde at hun ikke kunne flytte seg derfra. Mannen innså dette, og gjorde så godt han kunne for å vinne Rainbows tillit. Han klappet henne, sa noen fine ord til henne, og når han trodde de hadde blitt litt kjent med hverandre, samlet han opp motet… og begynte å løfte den første valpen – fra buskene, og til de andre redningsmennene.

Da han løftet valpene, ga Rainbow de et kyss.

Og en etter en fikk de hver sitt kyss fra mammaen.

Og når hun innså at den siste valpen var i trygghet, begynte hun selv å sette seg opp. Det var som om hun skjønte at barna hennes var trygge, og at hun kunne forlate busken. Sakte, men sikkert førte redningsmannen Rainbow ut av busken.

De plasserte hele familien i et bur, slik at de kunne frakte alle til en veterinær.

Men stormen hadde ført til delvis strømbrudd hos veterinæren. Derfor måtte redningsmennene bistå veterinæren, ved å holde opp lys mens han vasket og undersøkte hundene.

Til slutt kunne mammaen Rainbow ta vare på valpene sine selv igjen. Hos veterinæren ble de tildelt navnene Thunder, Breezy, Misty, Raindrop, Flash, Bolt, Stormy og Droplet.

Tidligere hadde Rainbow altså stukket av når mennesker kom for å hjelpe henne. Men denne gangen var hun helt forandret, og mottakelig for all den kjærligheten hun fikk fra redningsmennene og veterinæren.

I dag bor de sammen i et fosterhjem, og venter på å komme til sine egne familier.

Her er alle valpene samlet!

Nedenfor kan du se videoklippet fra redningsaksjonen.

Del gjerne historien om Rainbow med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook