Katten har mistet alle ungene sine. Da ser naboene hvordan hun stjeler valpene til hunden. Vakkert!

Miss Kitty var stolt mor til sine søte, små kattunger. Men plutselig slo skjebnen til på grusomt vis: Kattungene var syke fra begynnelsen, de ble syke, og dessverre overlevde de ikke lenge. Miss Kitty ble knust.

1

Noen få meter unna, skjedde det noe litt mindre tragisk: Tispen Smoochie hadde fått et kull med sunne valper, men hun avviste de, og ville ikke ta vare på de. Eierne var bekymret for hva som ville skje med valpene, og prøvde forgjeves å overbevise Smoochie om å ta vare på de.

2

Når Smoochies eiere kom hjem en dag, oppdaget de at fem av valpene var borte. De lette overalt, men de var ingensteds å finne. Da så de plutselig noe utrolig…

Miss Kitty kom løpende gjennom hagen. Hun grep tak i de gjenværende valpene, og bar de raskt unna.

3

Hun tok med seg valpene til et reir, hvor de andre valpene allerede lå.

4

Katten har adoptert valpene, og nekter å gi de tilbake. Eierne forsøkte å bytte ut valpene med to foreldreløse kattunger, men heller ikke da ville Miss Kitty slippe taket. Hun adopterte de to kattungene som sine egne også, men beholdt valpene.

5

Miss Kittys eier var bekymret for om katten var i stand til å ta vare på så mange barn, men en veterinær forsikret henne: Så lenge katten får nok mat og pleie, er det ingen grunn til bekymring.

Få med deg hele historien om den unike adopsjonen i videoklippet nedenfor.

Del denne hjertevarmende historien med venner og familie på Facebook!Lik oss på Facebook