De hjemløse valpene blir reddet fra et liv på gata. Men de vil FREMDELES ikke slippe hverandre!

Disse to herlige valpene ble nylig reddet fra et skummelt og hardt liv på gata i Vietnams hovedstad. Deres nye hjem er et buddhisttempel – og de er fremdeles uadskillelige!

Bildene av denne kjærlige duoen har tatt Internett med storm, etter at de ble publisert på asiatiske sosiale medier ifølge Daily Mail.

De to valpene er begge svært unge, men den som ser litt eldre og større ut holder et godt tak rundt sin mindre bestevenn. Det var kanskje dette som holdt dem i live i de tøffe gatene i Ho Chi Minh City, frem til de ble reddet av buddhistene.

Men selv om de nå lever trygt og godt ved tempelet, klarer ikke disse to helt å slippe taket i hverandre. Det har nok kanskje blitt en vane for dem, eller kanskje de bare liker å føle nærheten til hverandre.

Jeg kan bare ikke fatte hvordan noen skulle kunne etterlate to små valper alene på gata i en så stor by! Dette tenkte de fleste som også så bildene på sosiale medier i Asia.

Takk og lov for at buddhistene fant dem før de sultet eller ble skadet…!

Nå har de det veldig trygt og fint derimot, og de ser til og med ut til å kunne klare å ta noen bilder alene før de begynner å klemme hverandre igjen.

Her har vi minstemann!

…og her sitter «storebror» i skyggen og slapper av!

Det virker som at de to blir mer og mer avslappet for hver dag som går, og det er nok på grunn av personer som denne mannen.

Så utrolig bra at det fantes dyrevenner som kunne ta seg av disse to skjønne valpene! Spre litt ekstra hjertevarme ved å dele dette videre med vennene dine på Facebook!

 

Lik oss på Facebook