16 bilder av mishandlede dyr før og etter redning. Disse bildene vil garantert fylle deg med håp!

Mennesker er de mektigste på jorden. Mennesker har dominert naturen gjennom historien, og selv om «med stor makt kommer stort ansvar», er ikke alle sammen på samme bølgelengde.

Dessverre er det mange mennesker som mishandler kjæledyrene sine på måter som resten av oss ikke en gang kan begynne å begripe. Når dyrene blir mishandlet og neglisjert av disse menneskene, kan skadene på kropp og sinn være ekstremt ødeleggende.

Heldigvis trumfer kjærlighet alt! Dyrene du er i ferd med å se har vært gjennom mye, men kjærlighet og omsorg har gjort mirakuløse ting med de!

Advarsel: Noen av bildene kan være urovekkende for noen lesere.

1. Alana
Stakkars Alana ble levert til et krisesenter med så lang pels at det var utrolig at hun kunne se noe i det hele tatt.

2. Hester blir også mishandlet
Denne hesten var så mager at ribbeina vistes gjennom huden. Etter en god del høy, og masse kjærlighet, har han det mye bedre!

3. Lykkelig, selv med 3 ben
Dette er Geiger. Etter en ulykke ble han levert til et krisesenter, hvor de måtte amputere det ene benet hans – men han fikk ingen smertestillende medikamenter. Forferdelig!
Heldigvis har han det mye bedre i dag.

4. Det ser ikke engang ut som den samme hunden
Hvem ville tro at det er den samme hunden på begge bildene? Utrolig!

5. Denne hunden har du kanskje sett før?
En video av denne hunden ble viral på internett, fordi historien var så hjerteskjærende. Den sultne valpen hadde aldri følt kjærlighet, og det virket som han skrek istedet for å bjeffe når noen rørte ham. Siden den gang har ting dog blitt mye bedre!6. Det smilet!

Alle som mener at dyr ikke føler ting på samme måte som oss, bør ta en titt på dette ansiktet. Forskjellen på bildene er ikke så veldig synlig på den fysiske siden, men følelsene derimot!

7. «Dressed to impress»
Bobo ble forlatt ved siden av en vei og kunne ikke gå fordi pelsen var så flokete at bakbeina hang fast i magen.

8. Troy hadde det ikke bra
Troy var en veldig syk hund da han ble reddet, men se på ham nå!

9. Dette ser tungt ut
Det er vanskelig å se for seg at en så liten hund kan bære på så mye pels. Heldigvis har han fått seg en skikkelig hårklipp!

10. Glede forandrer alt
Da denne lille fyren ble funnet, manglet han et øye – og øyehulen var som et åpent sår… Men i dag er ting veldig annerledes. Mye bedre!

11. Denne lille hunden heter «Little Betty»
Little Betty vokste, men bare i form av pels. Etter å ha blitt mishandlet og forlatt, ser hun ikke lengre ut som sitt gamle jeg. Nå ser hun mye bedre ut!

12. Ugjenkjennelig
Ikke bare ser det ut som to forskjellige hunder, men det ser ikke engang ut som det er samme rase. Cedar ble funnet utsultet på en golfbane. Hun mistet nesten all pelsen på grunn av stress og underernæring. I dag er hun som en helt ny hund!

13. Spaghetti-hunden
En redningssentral i Granada i Spania fant en utsultet valp, som ikke klarte å stå oppreist selv. Hun het egentlig Barilla, men redningsmennene kalte henne Spaghetti, fordi hun var så tynn.

14. Lilla blomster og en valp
Kenzie var en cocker spaniel med lite håp om overlevelse. Hun ble reddet i San Antonio, og trengte masse kjærlighet, omsorg og flere bad. Men se på henne nå!

15. Pusekatten
Denne katten så mye mindre og yngre ut enn hun egentlig var. Men etter et par gode måltider, var hun frisk og rask igjen!

16. Hun sitter ved siden av seg selv
Trio Animal Foundation i Chicago fant denne pelsdotten. Hun hadde så mye pels at de ikke kunne se hvilket kjønn hun var. Men etter 10 minutter med barbering, kom denne nydelige hunden frem!

Det er utrolig hva som kan skje hvis man bare holder på håpet, og aldri gir opp.

Del gjerne disse bildene med dine venner på Facebook!


 

Lik oss på Facebook