Hunden har bare 6 måneder igjen å leve. Da tar eieren med henne på en uforglemmelig reise!

Båndet mellom en hund og et menneske kan være minst like sterkt som det mellom foreldre og et barn – kanskje til og med sterkere…noen ganger.

Robert og labradoren Bella hadde vært uatskillelige siden hun var en liten valp. Sammen hadde de vært gjennom alt, og stått ved hverandres side.

Men en dag merket Robert noe rart på en av Bellas poter. Han tok henne med seg til veterinæren, hvor han fikk den hjerteknusende beskjeden.

Bella hadde fått kreft, og veterinæren ga dem lite håp. Enten kunne de avlive henne med engang, eller så kunne de amputere beinet der kreften hadde rammet. Robert var i sjokk, men bestemte seg raskt for å gå for amputeringen. Men etter operasjonen kom det flere dårlige nyheter: kreften hadde spredd seg til Bellas lunger. Veterinæren sa at hun hadde 3-6 måneder igjen å leve.

Robert ble knust: Hans beste venn i så mange år ville snart bli tatt bort fra ham. Han innså at han måtte gjøre mest mulig ut av tiden de hadde sammen. Derfor planla han en ferie tur. En tur som ville gjøre Bellas siste måneder til hennes beste.

Sammen la de ut på en biltur som skulle gå gjennom hele USA. De sov i bilen, hos venner, og til og med hos fremmede.

Robert begynte å dokumentere reisen på Facebook, og den rørende historien spredte seg raskt.

Og Bella klarte seg mye lengre enn 3- 6 måneder. Hun og Robert var ute og reiste i over 14 måneder.

Men en dag skulle alltid ta slutt. Kreften tok overhånd, og Bella sovnet stille inn.

Robert reiser fortsatt rundt – nå samler han inn penger for å hjelpe andre dyr. Og for bare noen få måneder siden, begynte han å sette sammen en bok om hans og Bellas uforglemmelige tur.

Selv om Bellas død var sikker, var hennes siste måneder i live fantastiske. Hun og Robert delte noen vakre øyeblikk sammen, og kjærligheten de to i mellom ser ut til å ha vært utrolig sterk.

Nedenfor kan du se en videoreportasje om de to bestevennenes reise.

Det er utrolig trist at Bella gikk bort, men det er så fint å se hvor langt eieren var villig til å gå for å gi henne mange gode opplevelser først.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook