Hunden kryper gjennom butikken. Det DENNE dyrevennen gjør da, smelter tusenvis av hjerter!

Uansett størrelse, rase, hudfarge eller antall ben, alle hunder har sin egen personlighet. For det meste finner vi nærhet og kjærlighet i våre elskede firbente venner, og uansett om vi kjenner hunden eller ikke, er det alltid like hyggelig å kose med den. For hunden Baxter, som bruker rullestol, skulle det ikke være annerledes.

Hunden Baxter fikk en tøff start på livet. Som gatehund i Armenia var livet hardt, men heldigvis ble han plukket opp av en dyrevernsorganisasjon, og han fikk en ny start.

En dag ble han adoptert av dyrevennen Amy, som tok ham inn som et nytt, elskende familiemedlem. Men Baxter hadde smerter i bena, og problemer med å gå, løpe og bevege seg normalt.

Derfor ordnet Amy en rullestol til den lille hunden, så nå kan den lykkelige lille hunden bevege seg smertefritt.

Men Amy så at det ene hjulet var litt ødelagt, så hun dro til den lokale butikken for å kjøpe nytt. Der møtte hun en mann ved navn Andy, som satte seg ned på gulvet, og brukte over en time på å hjelpe henne å reparere rullestolen.

Et par dager senere ville hun vise Andy hvor bra det ble, så hun tok med seg Baxter i sin fine, nye rullestol, og dro tilbake til butikken. Og der skulle et nytt vennskap dannes – et vakkert vennskap som Amy bare måtte fortelle verden om.

Med en gang Baxter kom inn i butikken og ble introdusert for Andy, satte Andy seg ned på gulvet for å kose med hunden.

Han tok en nærmere titt på det nye hjulet, og bekreftet for Amy at alt så ut til å være i orden.

«Du vet hvordan de sier at litt takknemlighet kan gjøre en stor forskjell? Det følte vi virkelig med Andy. Han virket begeistret for at vi tok oss tid til å komme innom han på jobben, og viste oss stor takknemlighet. Han sa at han og kona hans elsket dyr, og at de gjerne kunne passe Baxter hvis det noensinne ble behov. Som Lolly (Amys venn) sa; ‘Andys reaksjon fikk hjertet mitt til å le’. Jeg er helt klart enig.» skrev Amy på Facebook.

Innlegget har siden blitt delt og likt av tusenvis av mennesker, og det er ikke vanskelig å forstå når du ser de to nye vennene sammen.

En liten tjeneste utgjorde en stor forskjell. Andys engasjement for å hjelpe til med Baxters rullestol gjorde meg så glad. La oss håpe at veiene deres krysses igjen snart.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook