Hunden bjeffer på mannen i hagen. Men på 0:38 gjenkjenner han lukten. FOR en gjenforening!

Shane Godfrey hadde egentlig bare en kraftig influensa. Men dette førte til en lunge-og hjerne betennelse, og han utviklet nyresvikt. Dermed endte mannen fra North Carolina opp med å måtte tilbringe 5 uker på sykehus før han kunne dra hjem igjen.

Hans elskede hund, Willie, har i mellomtiden bodd hos hans søster. Willie og Shane har hatt et tett bånd helt siden Shane adopterte Willie for ett år siden, da Willie hadde blitt forlatt av sine tidligere eiere.

Willie ser en mann sittende på benken i hagen og begynner med en gang å bjeffe på ham. Han er skeptisk til mannen og tør ikke gå bort før søsteren til Shane blir med ham bort. Så snart han lukter på mannen skjønner han det: SHANE! Matfar er enedelig hjemme igjen! Denne gjenforeningen er den herligste jeg har sett, og Willie er overlykkelig!

5 uker høres kanskje ikke så mye ut, og jeg stusset over om en hund kunne «glemme» eieren sin på så kort tid, men så tror jeg at jeg skjønte det: Willie hadde blitt forlatt av sin forrie eier, og trodde kanskje at han hadde blitt forlatt nok en gang… og turte ikke å håpe at det virkelig VAR Shane før han fikk komme helt oppi ham å lukte..!

For en hjertevarmende gjenforening! SE videoen nedenfor og DEL den videre med vennene dine på Facebook!