Hver dag ser joggeren en mann med barnevogn, uten barn. Når han ser nærmere, smelter hjertet hans!

Edie Mayo og Troy Griffin fra Houston i Texas, tar godt vare på sitt yngste, og samtidig eldste familie medlem: Den 16 år gamle hunden Max.

Paret tok inn hunden da han var bare 3 uker gammel. Nå er han gammel, blind, og lider av leddgikt, noe som gjør at han er lite bevegelig.

Derfor trilles Max to ganger om dagen til den lokale parken, i en barnevogn. Den 16 år (112 menneskeår) gamle hunden elsker nemlig å være ute i frisk luft og møte ander hunder!

En jogger som daglig jogger gjennom parken, tok dette bildet. Siden da har det spredt seg raskt på internett, og rørt folk hele verden rundt.

«Han han gitt meg så mye at jeg aldri vil glemme ham.» sier Edie. «Man skal ikke la noen i stikken, bare fordi han er gammel. Han fortjener kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet.»

«Vi bør gjøre for ham hva vi hadde gjort for våre foreldre eller barn.» sier ektemannen Troy. «Det handler om ære og respekt. Ikke bare for ham, slik bør man behandle alle. Og Max er intet unntak. Han er en del av familien vår.»

Max tilbringer sine siste år sammen med dem som elsker ham, og som gjør alt for at han skal være lykkelig. Og det er helt sikkert en fantastisk følelse.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!