Bondens alpakka forsvinner sporløst. Så ser han et lite hode stikke opp fra grevlinghullet!

Når denne bonden gikk ut for å sjekke dyrene sine en morgen ble han plutselig bekymret. Den ene alpakka-ungen hadde forsvunnet sporløst, og moren var tydelig stresset. Hun stresset spesielt rundt ett lite område, men han kunne ikke se ungen noe sted. Plutselig dukker det opp et lite hode fra bakken!

Den lille alpakkaen i videoen nedenfor har klart å sette seg bom fast i et dypt grevlinghull! Bonden løp for å finne en spade, og et familiemedlem tar frem kameraet. Men jo lenger uti videoen jeg ser, jo mer lurer jeg på hvordan denne store ungen klarte å komme seg nedi dette hullet i utgangspunktet?

Se videoen av gjenforeningen av mor og barn i videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!

 Lik oss på Facebook