Politiet hører en merkelig lyd fra jordhaugen. En nærmere titt, og de oppdager den ekle sannheten!

Det er like trist hver gang vi mennesker behandler dyr dårlig, uansett hvor i verden det skjer.

Denne historien grep litt ekstra tak i meg – kanskje fordi jeg selv er hundeeier og aldri ville tenke på å gjøre dette selv.

Når det gjelder eieren av denne hunden, finner jeg faktisk ikke tilstrekkelige ord for å beskrive ham og handlingene hans, men heldigvis finnes det mange der ute som nekter å stå og se på at et dyr er i nød.

I dette tilfellet var det noen politifolk som reagerte umiddelbart, etter å ha hørt noen merkelige lyder fra en haug med jord i Williston i Florida.

Politiet var ute på et annet oppdrag da de hørte klynkende lyder fra en jordhaug. Nysgjerrig stormet de bort, og snart kunne de grave frem en liten hundevalp fra under haugen.

Heldigvis hadde valpen klart å skape en luftlomme under jorden, til tross for at den tilsynelatende hadde blitt begravd levende av sin forrige eier.

Dennis Strow, politisjefen i Williston, sier:

«Det virket ikke som at hunden hadde ligget der veldig lenge. Jeg vil gjette at den hadde vært der i rundt en time.»

Valpen av så liten at den ikke hadde åpnet øynene ennå. En veterinær anslo at valpen var rundt 7 dager gammel.

Veterinærklinikken Levy Animal Clinic tok umiddelbart hånd om valpen, som de ga navnet Tucker. En ansatt på klinikken bestemte seg også for å adoptere Tucker.

«Noen vet hvem som gjorde dette. Jeg kan garantere at vi kommer til å følge opp dette, for at personen som har gjort denne forbrytelsen skal straffes.» sa politisjef Dennis Strow.

Det er uklart om politiet har lykkes i å få tak i eieren, men vi velger å fokusere på det positive i denne historien: Tucker ble funnet i tide, og slapp unna uten skader.

Del gjerne artikkelen med venner og familie på Facebook!

Lik oss på Facebook