Som søppel ble denne hunden kastet i en plastikkpose. Men så oppdages det noe utrolig!

Det er alltid forferdelig å se noe som dette: Dyr som blir mishandlet av sine eiere, og forlatt for å sulte ihjel.

Men det hjelperne på «Associated Humane Societies» i Newark i New Jersey en dag fant i søpla, sjokkerte dem mer enn noe annet tidligere.

I en plastikkpose fant de en sykelig mager hund, som nesten bare besto av skinn og bein. Men selv om det kanskje ikke ser slik ut på bildene, var hunden i live.

Når det stakkars dyret ble kastet i søpla, er uvisst. Men takket være microchippen han hadde, klarte hjelperne å identifisere den tidligere eieren.

Etter redningen fikk hunden navnet Patrick.

Til å begynne med måtte Patrick tilbringe en del tid på en spesiell klinikk, da livet hans hang i en tynn tråd enda. Underernærte dyr som Patrick må fores opp gradvis, fordi magene deres ikke lenger er vant til å få mat.

Varmeflasker og tepper holdt Patrick varm, da kroppstemperaturen hans sank utrolig fort på grunn av tilstanden han var i.

Patrick ble pleid og tatt hånd om gjennom hele prosessen.

Men mirakelet inntreffer: Etter et par dager greier Patrick å gå utendørs for å gjøre fra seg. Han er fortsatt veldig svak, men håpet om at han overlever vokser for hver dag.

Det vil dog ta en stund før Patrick er helt restituert. Og til tross for den kjærlige omsorgen han får nå, er han fortsatt en sjenert hund som er livredd for fremmede.

I dag er Patrick en frisk og fin hund. Han stråler av takknemlighet og kjærlighet, og elsker den nye eieren som har adoptert ham.

Hvordan noen på så grusomt hvis ønsket å kvitte seg med Patrick, er langt forbi min forståelse. Men heldigvis fikk han til slutt muligheten til å oppleve et ordentlig hundeliv, med glede, moro og kjærlighet.

I dag kjenner ikke Patricks takknemlighet og kjærlighet noen grenser. Han har lært seg å stole på de menneskene som fortjener det.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook