Valpen ble skutt i hodet og dratt bak en bil. Men SE hvem som trøster ham hos veterinæren!

At det i det hele tatt finnes mennesker så grusomme at de er villige til å mishandle uskyldige dyr, er helt uforståelig for meg. Men da jeg leste om denne lille valpen, klarte jeg ikke å holde tårene tilbake.

Sammie, en fire måneder gammel blandingshund, fikk ikke en særlig god start på livet.

Eierne hans hadde misbrukt den stakkars valpen sønder og sammen.

Han hadde blitt skutt i hodet med en paintball-pistol, og bundet fast og dratt etter en bil.

Heldigvis fikk en ekte dyrevenn rede på at Sammie ble mishandlet. Han varslet umiddelbart organisasjonen Rescue Dogs Rock NYC, slik at de kunne redde den stakkars valpen fra monsteret som eide ham.

Det var på veterinærklinikken Sammie møtte Simon. Simon er en 1 år gamle Border Collie, som også hadde blitt reddet fra forferdelige forhold.

Da Simon så at Sammie var redd før han skulle opereres, kom han bort til den lille valpen. Han løftet labben, la den på Sammies hode, og trøstet den redde valpen.

Organisasjonens arbeidere fanget det hjertevarmende øyeblikket med et kamera.

«Medfølelsen og forståelsen mellom dyr er utrolig, jeg har ikke ord.» sa Jackie O’Sullivan, en av grunnleggerne av Rescue Dogs Rock NYC.

Dette er virkelig et bevis på hvor kloke dyr egentlig er, og at de føler medlidenhet og omsorg for hverandre.

Mens de to hundene var på veterinærklinikken, utviklet de et sterkt forhold. Simon gikk ofte bort til Sammies bur for å holde ham med selskap, leke med ham, og trøste ham.

Jeg er virkelig glad for at begge disse hundene har fått et bedre liv nå, og jeg håper de forferdelige eierne som mishandlet de blir straffet, og aldri får komme i nærheten av et dyr igjen.

Vi ønsker Sammie og Simon lykke til i fremtiden, og håper at de aldri mer blir utsatt for noe forferdelig.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!