Elefantungen ber om hjelp. Disse dyrevennenes raske reaksjon reddet den fra et liv i ensomhet!

Elefanter er noen helt fantastiske dyr. Deres mektige størrelse og utrolige intellekt er bare noen av de tingene som imponerer oss når vi ser disse dyrene.

Men det er noe helt eget med elefantunger. De virker så utrolig kosete, og nesten menneskelig barnslige! Men mens vi ofte ser elefantunger som løper rundt med mye energi og utforsker verdenen rundt dem, var det et annet syn som møtte dyrevennene som kjørte lastebilen sin gjennom Botswana.

De ventet i lastebilen mens broen foran dem skulle bli reparert ferdig da de plutselig fikk besøk fra villmarken.

En elefantunge som kom opp til dem, akkurat som om den ville spør etter hjelp. Noen stor elefantmamma var ikke å finne, og de måtte ta en avgjørelse.

De gikk forsiktig ut av bilen og beveget seg sakte mot den lille babyen for å ikke skremme den. Når de kom bort ble den stående med dem, og ble svært fornøyd når den fikk vann av dem! De ventet lenge sammen med den lille elefanten, men de kunne ikke se noen elefantmamma eller flokk i nærheten.

Og uten verken mamma eller flokk har elefantungen ikke store muligheten for å klare seg helt alene i villmarken. Den var bare tre uker gammel, og sjåførene tenkte med rette at det ikke ville gå bra om de forlot ungen med bare vann, helt alene i verden.

Så de tok en avgjørelse: De lastet den inn bak i lastebilen, og kjørte den rett til Elephant Sands – et elefantreservat som lå i nærheten.

Selv om den lille elefanten mistet moren sin når den bare var en baby, så får den i hvert fall nå oppleve masse kjærlighet, kos og lek i elefantreservatet, og kan få vokse seg til en stor og sterk elefant sammen med sin nye flokk.

Botswana har nylig satt forbud mot elefantridning, og kan sies å være et forbilde for andre land med elefanter.

Den lille elefantungen som lastebilsjåførene fant kommer til å få alt det den trenger for å leve et godt liv.

Se den herlige videoen nedenfor når den endelig får vann av sine tobeinte venner!