Mannen sitter tårevåt foran den fillete pitbullen. Når hunden kommer mot ham, knuser hjertet hans!

Hundekamper er barbariske, men dessverre fortsatt populære. I juli 2009 gjorde den amerikanske organisasjonen «Humane Society»  et omfattende raid mot den kyniske «sporten», og operasjonen frigjorde hundrevis av hunder fra det forferdelige miljøet. Blant de frigjorte hundene var det en som skilte seg spesielt ut: Pitbullen Stallone. Historien hans var et prakteksempel på hvor forferdelig hundekamper og miljøet rundt er…

Stallone var hardt skadd, men han logret likevel med halen. Øynene hans viste tydelig at han var en snill og god hund som ikke ønsket seg annet enn kjærlighet. Men dessverre havnet han i armene på en eier som hadde helt andre planer.

Veterinærene gjorde alt de kunne for å redde Stallone, men skadene var for mange, og for alvorlige. Han overlevde ikke…

Se videoreportasjen om hendelsen nedenfor.

NB: Sterke bilder!

Del denne artikkelen for å spre ordet og øke bevisstheten – Disse forferdelige kampene må stoppes!Lik oss på Facebook