Pitbullen satt fastlenket i over 8 år. Men se når dyrevennene gjør det rette!

I februar 2017 delte organisasjonen Animal Rescue en gripende historie om en hund som hadde vært fastlenket i nesten 10 år. Men heldigvis ble den neglisjerte pitbullen Lola funnet, og reddet fra den skitne garasjen hun satt fastlenket i.

Dyrevennene som fant Lola, gikk greie på at hun hadde vært lenket fast i garasjen i åtte år. Men når personalet fra Animal Rescue kom for å redde henne, hoppet hun umiddelbart opp for å hilse på dem.

Til tross for den forferdelige behandlingen Lola hadde fått, logret hun med halen når hun ble funnet. Men det var åpenbart at hun trengte medisinsk behandling. Hun ble derfor tatt med til nærmeste veterinær. Der fikk hun den behandlingen hun trengte.

Se den utrolige forvandlingen i videoklippet nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!