Mannen finner en katt med sårskårper over hele ansiktet. Men når han åpner øynene, avsløres noe vakkert!

Dessverre blir mange dyr funnet alene, skremte og lidende. De er da i sine mørkeste øyeblikk, men hvis de ender opp i hendene til en god hjelper, er de utrolig heldige. Forvandlingen syke og forsømte dyr gjennomgår når de blir funnet av gode dyrevenner, er alltid fantastisk å være vitne til.

Ting ble veldig tøffe for den 6 år gamle katten Cotton, etter at familien måtte flytte til et mindre hus. Cotton var en innendørs og utendørs katt, men han så virkelig ut til å like seg ute. Men etter at familien hans måtte flytte, forsvant han. Innen han ble funnet, var han allerede dekket av skabb, underernært, og familien kunne ikke ta ham tilbake.

Men mannen som fant ham, tok heldigvis kontakt med Carmen Weinberg, lederen av organisasjonen «Animal Friends Project». Hun ga han den medisinske behandlingen han så sårt trengte…

Etter at Cotton ble funnet, fant veterinærene ut at han var ID-merket. De fikk høre fra eierne at han hadde vært borte en stund, men at de ikke kunne ta vare på ham lenger.

Etter en lang periode ute og alene, var Cotton dehydrert, underernært og dekket av skabb.

Men til tross for smerten, var han fortsatt en glad katt med positiv holdning.

«Han malte hele tiden mens vi undersøkte ham.» sier Carmen.

Og når Cotton omsider fikk til å åpne øynene, avslørte han en vakker hemmelighet: Han har forskjellig farge på øynene – ett blått og ett gult øye!

Etter å ha blitt behandlet for skabb, har pelsen hans nå vokst ut igjen, og han venter nå på å bli adoptert av nye eiere. Forhåpentligvis vil historien om denne nydelige katten spres, slik at han ikke trenger å vente lenge på et nytt hjem!

Del gjerne historien om denne nydelige katten med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook