Skilpadde-egget klekker for sent, så han hjelper til. Men det han får se gir ham HAKESLEPP!

I oktober 2015 ventet Chris Leone, grunnleggeren av skilpadde-avl og bevaringsgruppen «Garden State Tortoise LLC», på at noen skilpadde-egg skulle klekkes. Vanligvis ville han ikke ha forstyrret prosessen, men Chris legger merke til at en av babyene sliter med å komme seg løs, og bestemmer seg for å gi den en hjelpende hånd.

Men grunnen til hvorfor skilpadden ikke kom seg løs selv hadde han aldri klart å gjette: Den hadde nemlig en tvilling som holdt tilbake! Selv om de var fullt utviklet og sunne, ble den største av de to holdt igjen av tvillingen sin, fordi de hadde så lite plass inni egget, noe som gjorde prosessen ekstra vanskelig.

Heldigvis klarte Chris å få begge ungene ut av skallet trygt.

«Det er best å ikke gripe inn i situasjoner med disse dyrene, men noen ganger trengs det bare. I dette tilfellet måtte de få hjelp for å kunne overleve.»

Noen få uker senere legger Chris ut et nytt bilde på Facebook der han viser frem utviklingen til skilpadde-tvillingene. Som du kan se, er de ikke mye større enn et kronestykke!

Er de ikke bare helt herlige!? Del denne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook