Hunden ble brutalt lemlestet, og jeg er så sint at jeg SKJELVER. Men se ham nå!

Advarsel: Denne artikkelen inneholder bilder som kan virke støtende på enkelte.

En skadet rottweiler ble funnet i Detroit, og øyeblikkelig tatt med til dyrebeskytterorganisasjonen Michigan Humane Society. Men det de fikk se var direkte ondskapsfullt. Hundens nese, ører og hale var kuttet av, og potene hans var dekket av dype kutt. Det finnes ikke sterke nok ord til å beskrive personen som har gjort dette mot et annet levende vesen.

Hunden fikk navnet Baron, og ble øyeblikkelig tatt hånd om av veterinærer. Veterinærene ble selv helt sjokkert av det de så når de fikk undersøkt Baron videre.

I tillegg til flere lange operasjoner for å gjenopprette luftveiene hans, trengte Baron i tillegg rikelig med ro og hvile for å klare å komme seg etter den traumatiske opplevelsen.

Etter operasjonene begynte heldigvis Baron å komme seg gradvis. Men organisasjonen Baron ble levert til ønsket ikke bare å fikse skadene til Baron, de ville at denne ufattelige voldshandlingen skulle straffes.

«En slik grusomhet kan bare ikke aksepteres. Vi må gi dyrene en stemme, og sørge for at noe slikt ikke skjer igjen,» sier en av de som først tok imot Baron.

For å få fanget den skyldige har organisasjonen lovet $11 000 (over 93 000 kr) til den som kan tipse dem om hvem som har gjort denne ugjerningen. Men dette er ikke alt. Utrolig mange reagerte på denne dyremishandlingen, og flere har donert mer penger til saken og nå er $ 40 000 (ca. 339 000 kr) samlet inn til saken. Dette brakte også medias oppmerksomhet til saken.

Det var slik Laura og Todd hørte om Baron, og øyeblikkelig bestemte seg for å adoptere ham.

Når de besøkte ham for første gang var han utrolig sjarmerende og kjærlig. Til tross for store smerter og traumer var Baron fremdeles en godhjertet hund.

Han var både nysgjerrig og tillitsfull. Det var nesten som om han visste at han nå var i gode hender. «Den morgenen vi fikk se ham for første gang viste Baron med en gang at han valgte oss også,» sier Todd.

Gjerningsmannen har enda ikke blitt pågrepet, men den uhyrlige hendelsen viser i hvert fall at det heldigvis også finnes gode mennesker som gjør alt de kan for å hjelpe et dyr i nød. Hele historien gjør meg både trist, rasende og lettet for at Baron fikk et kjærlig hjem til slutt, men dette kan jo ikke godtas! Jeg håper virkelig at gjerningsmannen får som han fortjener…

Se hele historien i videoen nedenfor, og del den gjerne videre med vennene dine på Facebook for å vise at du ikke aksepterer dyremishandling! 

Lik oss på Facebook