Katten ble reddet fra døden på en parkeringsplass. Men ett år senere avsløres en stor overraskelse!

For tre år siden fant en mann fra den amerikanske delstaten Connecticut en hjemløs kattunge på en parkeringsplass. Kattungen var utsultet, og en av forbena hadde en alvorlig kuttskade.

Den ukjente mannen som fant kattungen, tok umiddelbart kontakt med den lokale dyrebeskyttelsen Noah’s Ark, og fortalte om funnet. Personalet kom stormende til parkeringsplassen med en gang.

«Når vi kom og hentet katten, veide den bare tre kilo» sier Rachel Keyes, medisinsk assistent på dyrebeskyttelsen.

De tok med seg kattungen til nærmeste veterinær, og ga den umiddelbart behandlingen den trengte.

Men etter en kort periode med behandling, viste prøveresultatene  en negativ utvikling. Det viste seg nemlig at katten led av anemi og nyreproblemer – i tillegg til at den var undervektig og hadde hudproblemer.

Negative resultater ble imidlertid til positive etter hver, og kattungen ble sterkere for hver dag som gikk.

Kattungen fikk navnet Billie, og det tok ikke lang tid før han var veterinærklinikkens maskot. Klinikken ble også Billies nye hjem.

«Det er en veldig hjemmekoselig stemning her. Han kan gå overalt, og det er mange perfekte plasser å gå seg en tur.» sier Rachel.

Takket være den fantastiske behandlingen Billie fikk, tok det ikke lang tid før han var helt frisk. Den 16 måneder gamle katten ble som et familiemedlem for personalet, og Billie ble den første til å ta i mot de som kom inn i resepsjonen på klinikken.

En dag skjedde det dog noe som overrasket alle på klinikken. En far kom inn med sin datter, og fortalte resepsjonisten at Billie var svært lik en kattunge de hadde, som hadde forsvunnet.

«Billie hoppet rett i armene på de, jeg hadde aldri sett noe lignende før.» sier Rachel.

Resepsjonisten stilte spørsmål om hvorfor katten reagerte som han gjorde, og prøvde å finne ut om Billie virkelig var den forsvunne kattungen deres. Mannen og datteren var overbevist om at det var det.

Familien kom tilbake senere samme dag, og hadde med seg en annen katt. Det var katten Tuff, og ifølge familien var det Billies bror. Og når Billie og Tuff så hverandre, var det ingen tvil om at de hadde savnet hverandre.

Noen dager senere tok familien med seg Billie hjem – og han var overlykkelig over å være gjenforent med sin gamle familie igjen.

Personalet på klinikken var glade for at de kunne redde livet til en liten kattunge, og at han omsider fikk et ordentlig hjem igjen.

Denne historien virker nesten for utrolig til å være sann: En forsvunnet kattunge ble funnet, behandlet og tatt vare på av noen gode sjeler. Så ble han gjenforent med familien sin ett år senere – helt tilfeldig!

Del gjerne denne flotte historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook