Hun ble angrepet av en fremmed. 2 måneder senere, fant kjæresten et bilde på nett som hun bare MÅTTE se!

I juni 2015 ble Mary fra Alabama sittende i bilen sin, på rødt lys i et lyskryss. Plutselig kom det en mann som prøvde å stjele bilen hennes.

I ransforsøket fyrte han av et skudd – som traff Mary i ansiktet. Kulen gikk gjennom nesen hennes.

Den 26 år gamle kvinnen overlevde på mirakuløst vis, og måtte gjennomgå to operasjoner. Men legene måtte fjerne Marias høyre øye. Hun ble nå tvunget til å tilpasse seg en ny virkelighet, men hun var usikker på hvordan hun skulle være i stand til å akseptere situasjonen.

Men to måneder etter den forferdelige hendelsen, kom Marias kjæreste over et bilde på internett. Et bilde av en åtte uker gammel valp – som hadde gjennomgått sitt eget mareritt.

Det var noe spesielt med valpen Bear, som gjorde at folk flest ikke ville adoptere ham – men Marias kjæreste skjønte umiddelbart at Maria og Bear måtte møtes.

Han sendte derfor en e-post til dyrebeskyttelsen som hadde Bear. Og det som skjedde videre er bare helt utrolig!

Bear og Maria hadde noe veldig unikt til felles: Begge manglet et øye! Bear hadde mistet øyet sitt etter at han ble angrepet av en mye større hund.

Maria og den lille valpen utviklet umiddelbart et sterkt bånd, og ikke mer enn 24 timer etter at Maria og kjæresten så bildet av Bear på internett, hadde de adoptert ham.

Maria og Bear er en perfekt match. Hun sier at å adoptere Bear har hjulpet henne å sette pris på livet igjen. Hun er takknemlig for å være i live, og for å være Bears nye mamma.

Del gjerne denne rørende historien om disse to gode vennene med alle du kjenner på Facebook!

Lik oss på Facebook