Bever-babyens bad har tatt internett med storm. Men SE når han oppdager sin egen hale!

Er du lei, eller føler du at livet bare er kjedelig? Er arbeidsukene for lange og helgene for korte? Da bør du ta deg en liten pause, og ta en titt på denne bever-babyen…Den vil garantert få deg til å smile!

Denne foreldreløse lille krabaten ble funnet på en golfbane i Calgary i Canada, og ble tatt hånd om av Alberta Institute of Wildlife Conservation. De tar seg av ham til han er gammel nok til å slippes ut i naturen.

Men i mellomtiden ser det ut som han virkelig koser seg, blant annet med å ta seg en forfriskende dukkert. Det er så herlig å se at han sitter der og vasker seg selv, men det beste er reaksjonen hans når han oppdager sin egen hale! Hvem hadde vel trodd at en liten bever kunne være så sjarmerende?

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne den bedårende videoen med dine venner på Facebook! 

Lik oss på Facebook