8-åringen har en hudsykdom og er deprimert. Men se hva som skjer etter møtet med DENNE hunden!

Det siste et barn ønsker er å føle seg annerledes. Og vi vet alle hvor slemme barn (og voksne) kan være om vi skiller oss ut litt.

Så jeg forstår godt hvordan Carter Blanchard, en åtte år gammel gutt fra Arkensas i USA tenker når han gruer seg for å gå ut med hvite flekker i ansiktet. Carter har vitiligo, som betyr at han har tydelig markerte hvite flekker på ansiktet og kroppen.

Hudsykdommen ble oppdaget hos Carter som 6-åring, når flekkene dukket opp eg begynte å vokse. Huden på disse stedene mistet pigmenteringen sin.

Jeg tror vi alle kan se at denne 8-åringen er helt nydelig, men Carter begynte å miste selvtillit på grunn av det. Han hatet flekkene og ble deprimert.

Moren hans, Stephanie Adcock, husker trist tilbake på dagen Carter skulle begynne på en ny skole, og han sa: «Jeg hater fjeset mitt og jeg hater hvordan jeg ser ut.» Stephanie bestemte seg med én gang at noe måtte gjøres for å få Carter til å akseptere og like hvordan han så ut.

Og løsningen? Den fant hun på nettet! Labradoren Rowdy dukket nemlig opp, og han hadde samme hudsykdom som Carter.

Rowdy bodde med familien sin i Oregon, og Stephanie hadde egentlig ikke nok penger til å reise dit med Carter. Men hun hadde bestemt seg; hun ville ta opp lån for å komme seg dit, om det kunne bety at Carter ville føle seg bedre.

Men noe lån ble ikke nødvendig. En snill sjel donerte hele $ 5000 (over 42 000 kr) til dem, og mor og sønn avtalte å komme på besøk til Rowdy.

Nå prøver Stephanier og eieren til Rowdy å finne en løsning slik at Carter og Rowdy kan få se hverandre mer.

For en mor å høre at barnet hennes hater hvordan han eller hun ser ut må være helt hjerteskjærende, når man selv ser at de er perfekte. Det er bare utrolig godt at Carter og Rowdy fant hverandre, og at møtet hjalp på selvfølelsen til Carter.

Del denne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook