Pizzabudet var på vei for å levere en pizza. Så kom DENNE karen løpende ut i veien!

Veldig få folk stopper for å hjelpe når de ser en løs hund på gaten. Mange er skeptiske, og tenker kanskje at den kan være syk og smittsom, eller at den kommer til å bite. Som et resultat forblir disse hundene på gaten, ofte over lange perioder. Men heldigvis for hunden Snickers, ble ikke historien hans så trist…

Det var når Steven Donovan, et pizzabud fra Montana i USA, var ute på et vanlig skift, han fikk øye på en svart hund som løp langs veien. Han ble bekymret for hundene, og bestemte seg derfor for å hjelpe. Han lokket hunden til seg, og så da på halsbåndet hans at navnet hans var Snickers. Eierens adresse stod også skrevet på halsbåndet.

Så Steven tok med seg Snickers i bilen, og satte kursen mot hjemmet hans. Og han merket at jo nærmere de kom, jo mer opprømt ble Snickers – det var tydelig at han visste at han snart var hjemme. Men Snickers eier var ikke hjemme, så Steven etterlot ham hos naboen, som senere overleverte ham til eieren.

«De som hadde bestilt pizza måtte bare vente…» sier Steven. «Men de ble ikke sinte når jeg forklarte hva som hadde skjedd. Jeg kunne jo ikke etterlate hunden alene på gaten.»

Mr. Snickers så heller ikke ut til å bry seg om maten i bilen:

«Hunden var skikkelig kul, han prøvde ikke å spise pizzaen i det hele tatt.»

Og det er ganske åpenbart at Steven Donovan har et hjerte av gull:

«Jeg hadde ikke brydd meg om jeg hadde fått sparken for dette. Jeg så bare en hund som løp løst rundt i gatene, og måtte hjelpe.»

Heldigvis for Snickers finnes det gode mennesker som Steven Donovan.

Del denne artikkelen for å hylle Steven og hans fine gest! 

Lik oss på Facebook