Kjempegorillaen har lært seg å gå på en unik måte. Se nå når det har blitt fanget på KAMERA!

Ved dyrehagen i Kent, Storbritannia finner du den 27 år gamle gorillaen Ambam. Dyreparken er en veldedig park og har som mål å bevare og beskytte ville dyr. Men dette er ikke grunnen til at dyreparken har blitt en «snakkis» over hele verden. Ambam har nemlig lært seg et nytt triks, og det er dette som er så utrolig!

Den store gorillaen har fanget opp hvordan dyrepasserne beveger seg, og har begynt å herme etter dem. Og istedenfor å bevege seg på alle fire, så går nå altså Ambam på to bein, oppreist og rakrygget som et menneske.

Ingen andre gorillaer der går på denne måten, og Ambams menneskelige oppførsel har ført til en stor økning av antall besøkende til dyreparken.

Og det er et imponerende syn: Når han står oppreist er Ambam drøye 180 cm høy, og veier hele 215 kg! FOR et muskuløst dyr!

I videoen under kan du se Ambam når han går rundt på to bein. DEL gjerne denne utrolige videoen videre med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook