Ingen visste hvorfor hunden hadde panikk. Så begynte hun å bjeffe – og førte eieren sin til en grøft!

Våren 2016 kom hunden Petunia til Delta Animal Shelter i den amerikanske byen Escanaba. Hun hadde to brukne ben, magen full av et teppe hun hadde spist, og brukne ribbein – det var en hund som hadde vært gjennom mye.

Men Petunia hadde ikke mistet håpet. Hun trosset alle odds, ble sterkere, og mens den tidligere eieren ble tiltalt for dyremishandling, ble hun adoptert av en ny, kjærlig familie.

Og godt var det – for hadde det ikke vært for denne modige hunden, så hadde en spesiell liten jente sannsynligvis ikke vært i live i dag.

I sin nye familie ble Petunia ønsket velkommen med åpne armer. Hun ble omdøpt til Peanut, og fikk den kjærligheten hun virkelig fortjente.

Hun hadde fått en ny sjanse – men på en eller annen måte følte de nye eierne at hun hadde en slags sjette sans, som hun hadde båret med seg fra sin mørke fortid.

For et par dager siden merket mammaen at Peanut oppførte seg litt merkelig. Hunden løp opp og ned trappene, og bjeffet og pep høylytt – som om noe var galt. Så skyndte hun seg ned til pappaen i garasjen, for å fortelle at hun ville ut.

Pappaen la også merke til at noe var merkelig, men han slapp henne ut. Da fikk hun umiddelbart fart på beina, og løp til jordet som var like bak huset.

Pappaen fulgte etter, og når Peanut omsider stoppet, gjorde han en sjokkerende oppdagelse!

Der, i en grøft, lå det en 3 år gammel jente, naken og skjelvende.

Peanuts eier plukket opp jenta, pakket henne inn i skjorten sin, og tok henne med hjem. Så ringte han politiet.

«Når ambulansen og politiet kom, kunne den lille jenta bare si ett ord: «vovven». « skriver Peanuts eiere i et innlegg som ble delt på Delta Animal Shelters Facebook-side.

Jenta ble fraktet til et sykehus, hvor det ble avdekket at hun var uskadd. Hvordan hun havnet i grøfta er fortsatt under etterforskning.

Ifølge CBS kunne politiet raskt finne jentas foreldre i et nærliggende hus – og fordi jenta levde under utrygge og usunne forhold, ble hun tatt hånd om av sosialtjenesten.

En ting er imidlertid sikkert: Hadde det ikke vært for Peanut, så hadde denne historien endt på en helt annen måte.

«Takket være Peanut ble livet til en liten jente reddet i dag. Hun har vært en velsignelse for oss, og nå for andre. Vi kan ikke forklare med ord hvor takknemlige vi er for at vi har Peanut i livet vårt, og hvor utrolig hun er. Hun er en del av familien vår nå, og det er takket være de fantastiske menneskene på dyrebeskyttelsen. Uten de hadde hun nok ikke vært her nå, og livet til en liten jente hadde kanskje gått tapt.» skriver eierne på Facebook.

Del denne artikkelen for å hylle den fantastiske innsatsen til modige lille Peanut!

Lik oss på Facebook