Denne hunden fikk smake en bit av et pizzastykke. Og reaksjonen hans er fantastisk!

Når en Pitbull reddes fra det forferdelige hundekamp-miljøet, kan mange fantastiske ting skje. En av tingene er selvfølgelig at han slipper unna mishandling, og kan begynne å nyte alle de hundevennlige gledene verden har å by på. En annen ting? Han kan finne ut hva han virkelig elsker. Noen ganger er det hans første seng, andre ganger en kosete venn. Men denne gangen er det noe ganske uventet: Pizza!

«The Mighty Finn» er en Pitbull fra USA som har blitt reddet fra den forferdelig virkeligheten kamphunder lever i. Og i videoklippet nedenfor får vi se hvordan han reagerer når han får smake på en bit av et pizzastykke – og reaksjonen hans er fantastisk!

Det er riktignok bare skorpen han får smake på, men det ser ut til å være mer enn nok til å sende humøret hans rett til værs! Se det morsomme klippet nedenfor.

Del gjerne denne videoen med dine venner på Facebook!Lik oss på Facebook