Den lille valpen møter mannen som reddet ham igjen. Og reaksjonen er fantastisk!

Bubba, en liten terrier-blanding fra California i USA, har allerede lidd en grusom skjebne, til tross for sin unge alder. Under en narkotika-ransakelse, ble valpen funnet av politibetjenten Jeremy Laurich.

Bubbas eier ble arrestert for besittelse av narkotika, og Bubba ble fraktet til nærmeste veterinær for en undersøkelse. Der innså legene at det var noe unormalt med valpens øyne: Pupillene var unormalt store.

Utrolig med sant: Den lille hunden var påvirket av narkotika. I blodet hans ble det funnet heroin, metamfetamin og nikotin. Men det var selvfølgelig ikke Bubbas feil – det var hans uansvarlige eiers.

I de erfarne veterinærenes omsorg, begynte de uunngåelige abstinensene. Dette er en smertefull opplevelse, da disse stoffene gjør deg fysisk avhengig. Abstinensene må ha vært forferdelig tortur for den lille valpen.

Men det var for valpens beste. I dag er Bubba rusfri, og nyter dagene på dyrebeskyttelsen han ble plassert hos. Men politibetjenten som reddet ham fra den forrige eieren hadde ikke klart å slutte å tenke på den stakkars valpen. Han bestemte seg derfor for å besøke Bubba.

Og når de så hverandre, var det ingen av de som holdt tilbake på verken glede eller entusiasme!

Valpen hadde tydeligvis ikke glemt Jeremy. De lekte og koset med hverandre hele dagen lang. Og Jeremy er overlykkelig over at Bubba nå har det så bra.

Det vil dog ta en stund før Bubba får et nytt hjem. I mellomtiden kan den lille valpen fortsette på bedringens vei, og vokse seg stor og sterkt.

Det er så ufattelig at det finnes så uansvarlige mennesker. Heldigvis hadde denne historien en fin slutt, men hvem vet hva som hadde skjedd med Bubba hvis politiet ikke hadde dukket opp?

Se møtet mellom Jeremy og Bubba i videoklippet nedenfor.

Del denne artikkelen med dine venner på Facebook!Lik oss på Facebook