Parets katt gikk plutselig bort. 2 uker senere fant de en lapp gjemt i brorens halsbånd!

Det vanskeligste med å eie et kjæledyr, er å innse det faktum at du en dag blir nødt til å si farvel til kjæledyret.

Det er alltid trist når et kjæledyr går bort. Jeg er ganske sikker på at enhver dyreelsker kan si seg enig i at de ønsker at kjæledyret deres skal leve like lenge som de gjør selv, eller at de går bort sammen.

Vi kan miste kjæledyrene våre på mange måter: alderdom, uventet sykdom, en tragisk ulykke, eller om de stikker av og forsvinner. Nylig måtte et par si farvel til sin elskede katt, Bear. Og det var åpenbart veldig trist for dem.

Imidlertid fikk de vite at de ikke var de eneste som sørget over Bears bortgang. De hadde ingen anelse om at katten deres hadde vært en del av noen andres liv, men etter at han døde, fant de ut at Bear hadde en veldig god venn.

Et britisk par ble knust når deres elskede katt Bear (til høyre på bildet) plutselig døde. Men to uker etter at han døde, fant de et notat i broren Teddys (til venstre) halsbånd.

Notatet ble delt på nettstedet Reddit; Det var fra en nabo som kjente Bear og Teddy. Det virket som naboen hadde fått et nært forhold til kattene, og de ble bekymret når Bear plutselig sluttet å komme på besøk.

På lappen sto det:

«Kjære eier,

Jeg er naboen som bor i 4. etasje. Jeg er også god venn med kattene dine, da de pleide å komme på besøk til meg hver dag. Men en av dem, den største, har ikke dukket opp på to uker. Er alt i orden? Jeg er bekymret for ham. Han er så nydelig, og har alltid rørt meg inn til hjertet. Håper han har det bra.»

Det viste seg at naboen var en taiwansk utvekslingsstudent som studerte på et nærliggende universitet. Paret kom i kontakt med henne og fant ut at katter, spesielt Bear, minnet henne om hjemlandet, og at han holdt henne med selskap mens hun studerte.

Hun pleide å øve seg på presentasjonene sine foran Bear og Teddy, da hun ikke hadde noen venner hun kunne gjør det med. Etter å ha hørt at Bear hadde død, besøkte hun graven hans – og la ut blomster.

Etter at historien ble publisert på Reddit, ble paret oversvømt med kommentarer fra andre katteeiere, som viste sympati og delte sine historier om tapte kjæledyr. Det er så vakkert å se et fellesskap dannes for å dele kjærlighet og sorg!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook