Den gamle enken er ensom etter mannens død. Men så finner hun noe utenfor døren sin! HERLIG!

Sally Rewehooeern flyttet fra Nederland til USA i 1953. Nå er hun 92 år gammel, og har bodd helt alene siden mannen hennes døde i 1990. Barna hennes bor rund omkring i hele landet. Hun er ensom.

Men nylig opplevde også naboene hennes et tap i familien: Den elskede gamle hunden deres Blizzard sovnet stille inn.

Naboene, som elsker hunder, fikk seg en ny valp: En 15 uker gammel sankt bernhardshund, kalt Brody. Men samme dag de tok ham med seg hjem klarte Brody å vandre bort, og endte opp utenfor døra til Sally. Og enken og den lodne valpen har vert bestevenner siden!

Brody følger etter Sally når han kan, og eierne hans oppdager hele tiden at han har sneket seg bort til henne for å dilte etter henne og holde henne med selskap når hun steller i hagen. Han blir også med Sally til postkassen, og hopper inn i bilen hennes daglig!

Sally vokste faktisk opp på en gård i Nederland, og hadde mange hunder når hun var liten. Hun sier at Brody har hjulpet henne å finne tilbake til røttene sine, og at han har løftet humøret hennes. Nå er hun mer aktiv en noensinne!

Se det herlige forholdet deres i videoen under og DEL med venner og familie på Facebook!Lik oss på Facebook