Han ble tvunget til å forlate hunden han reddet. 1 måned senere møtes de – på den andre siden av jorda!

Å forlate kjæledyret sitt er alltid tøft, enten det er for en dag eller for en lengre periode.

For denne mannen skulle et farvel vare resten av livet, da hans firbente venn bodde på den andre siden av jordkloden. Men selv om de var tusenvis av mil fra hverandre, uten mulighet til å se hverandre, ønsket han ingenting annet enn å møte den elskede hunden sin igjen. Så han tok en beslutning som forandret alt!

Ken Wyrsch var soldat i den amerikanske hæren, og stasjonert i Irak. Dagene gikk, men ikke lenge etter at han kom dit, fikk han seg en ny venn: En liten valp.

Hunden Ollie ble en del av livet til soldatene. Hver dag var han ved deres side, og Ken var som en fosterfar til hunden. Sammen tilbrakte de mange timer, og de utviklet en sterk tilknytning til hverandre.

«Han var der når vi forlot basen for å dra ut på ulike oppdrag, og han var der når vi kom tilbake.» sier Ken.

Men en dag var tiden inne for at Ken skulle reise hjem til California i USA. Han innså da at han måtte ta farvel med sin nye firbente venn – men da Ken kom tilbake til USA, fikk han en vanskelig beskjed…

Ken ble fortalt at basen han var stasjonert på skulle legges ned, noe som ville medføre at Ollie måtte fortsette livet på gata. Ken visste at han ikke kunne la det skje.

Ken kastet seg umiddelbart på telefonen, og kontaktet en internasjonal dyreorganisasjon. De klarte å finne Ollie – og Ken visste nøyaktig hva han skulle gjøre. Ollie skulle få et nytt liv, med sin nye venn – i USA.

En måned senere var alt klart. Etter en lang og bråkete flytur, var Ollie omsider i California. Og på flyplassen ble han tatt i mot av sin gode venn Ken.

Det var vanskelig å se om det var Ken eller Ollie som var mest begeistret, men lykken var åpenbart grenseløs.

Se den rørende gjenforeningen i videoklippet nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook! 

 

Lik oss på Facebook