Eieren stiller seg opp på scenen og bukker. Men hundens reaksjon får publikum til å juble!

Hunder er virkelig intelligente dyr. Og de slutter aldri å overraske med sine mange talenter. Dette videoklippet er fra «Eurasia Dog Show» i Moskva i 2012 – og det er et perfekt eksempel på en talentfull hund.

I klippet ser vi en kvinne og hunden hennes, som stiller opp i freestyle – en gren der de skal fremføre et fritt utformet lydigshets-show til musikk.

Og hunden er virkelig flink! Hver bevegelse er synkronisert, ned til den minste detalj. Den klokkerene timingen fortryller raskt publikum. Bare tenk på hvor mye trening og øving som må til for å få til et nummer som dette!

Se den utrolige forestillingen i videoen nedenfor.

Del gjerne klippet av den talentfulle duoen med dine venner på Facebook!Lik oss på Facebook