Hun ble voldtatt som 19-åring. Hendelsen etterlot henne hjelpeløs og redd. Helt til DETTE skjedde!

I dag er Sarah Varley en glad og strålende 28-åring. Men hun har ikke alltid vært slik. Hun har vært gjennom forferdelige ting i livet.

Når Sarah var 19 år gammel, ble hun voldtatt. Hele verden hennes falt sammen. Den unge kvinnen led av traumer, angst og panikkanfall. Hun utviklet også en spiseforstyrrelse, og veide til slutt bare 40 kilo. Familien og vennene hennes ble veldig bekymret, men ingen visste hvordan de kunne hjelpe henne.

Men en dag besøkte Sarah søskenbarnet sitt, som driver en støtteorganisasjon for ulver og ulvehunder. Og dette besøket snudde helt om på livet hennes igjen..

Hun utviklet nemlig et tett forhold til ulvene, og de ble gode venner. Slik beskriver hun møtet:

«Da jeg kom hit, var jeg først og fremst redd. Men en dag gikk jeg bort til en ulv, og for første gang på lenge, stoppet tankene mine umiddelbart opp. Når man står ansikt til ansikt med et rovdyr som kan drepe deg, konsentrerer hjernen seg automatisk om bare det. Istedet for å fokusere på millioner av potensielle farer, som jeg alltid pleide å gjøre, så fokuserte seg på den ekte faren rett foran meg. Jeg var endelig tilbake i nuet.»

Etter hvert som hun begynte å tilbringe mer tid med ulvene, dukket det opp noen velkjente følelser. Mange av følelsene hun hadde undertrykt etter den forferdelige hendelsen som fant sted når hun var 19 år gammel.

«Når jeg begynte å tilbringe mer tid med de, var jeg ofte redd. Men på en måte var det denne frykten som tillot meg å kjenne på de øvrige følelsene mine igjen, istedet for å bare undertrykke de.»

Hun sier at respekten hun har fått for ulvene har hjulpet henne å ta kontroll over traumatiske hendelser i livet hennes.

Støtten Sarah fikk fra ulvene hjalp henne på veien mot å bli følelsesmessig stabil igjen. Hun fikk etter hvert selvtilliten tilbake, og til slutt begynte hun å spise ordentlig igjen.

Men ulvene hjalp henne ikke bare å få tilbake den mentale balansen: Hun møtte også Matthew Withem, en annen ulveelsker. De startet et lykkelig forhold sammen, og startet en egen organisasjon, hvor de tar var på flere dyr.

Den en gang så sjenerte og utmagrede unge kvinnen tilbringer nå dagene ansikt til ansikt med ville dyr, uten et eneste spor av frykt.

Hun føler seg helt restituert, og kan nyte kjærligheten.

«Ingen vil angripe eller overfalle meg igjen.» sier hun. «Jeg bor jo tross alt blant ulver.»

I videoen nedenfor kan du se Sarah leke med en utrolig søt ulvehund.

Del gjerne den modige kvinnens historie med dine venner på Facebook!Lik oss på Facebook