Tenåringene får øye på en løshund som ligger i snøen og skjelver. Da skjønner de at hun ikke kan bevege seg!

Alle hunder fortjener å bli behandlet med kjærlighet og respekt. Og når en hund blir skadet, er det vår oppgave å hjelpe den. Men det skjedde dessverre ikke med denne hunden. I alle fall ikke til å begynne med. Schæfer-blandingen var ute og gikk langs en frossen vei da hun ble påkjørt av en bil.

Og sjåføren var så umenneskelig at han ikke engang stoppet bilen – han kjørte bare videre. Hunden ble etterlatt i veikanten, og holdt på å fryse ihjel. Men heldigvis dukket hjelpen opp, i form av noen tenåringer.

De var ute og gikk da de fikk øye på den stakkarslige hunden.

Tenåringene skjønte umiddelbart at de måtte gjøre noe. De varslet myndighetene, og ventet på at de skulle komme.

Etter hvert dukket organisasjonen «Alberta Spay Neuter Task Force» opp, og tok med seg hunden til nærmeste veterinær. Der ble det oppdaget at hunden hadde et brudd i bekkenet, som var årsaken til at hun ikke klarte å bevege seg.

Etter at veterinæren rettet opp bekkenet hennes og ga henne noen smertestillende medisiner, ble hun tatt inn av «Alberta Animal Rescue Crew Society». De ansatte anslår at hunden, som fikk navnet Nutmeg, er omkring syv måneder gammel. De beskriver hennes om en søt og kjærlig hund.

Nutmeg er nå på bedringens vei, og vil snart være klar for adopsjon. Og inntil den dagen kommer, har hun et trygt sted å være, bort fra hensynsløse sjåfører og livet på gata.

Heldigvis for Nutmeg dukket tenåringene opp, og skjønte at de måtte hjelpe. Et kjærlig hjem er velfortjent for den stakkars hunden, og forhåpentligvis har hun et langt og lykkelig liv foran seg.

Nutmeg virker som en utrolig fin og god hund. Del denne artikkelen hvis du er enig!