Moren blir drept av krypskyttere, og elefantungen er sønderknust. Men se hva som skjer videre!

Moren til Zongoloni ble skutt i september i 2013, og hun og datteren ble sett snublende rundt ute i det ville i Kenya. Zongoloni var bare 18 måneder gammel, og altfor ung til å miste mammaen sin.

Da ble noen snille mennesker fra David Sheldrick Wildlife Trust (DSWT) og Kenya Wildlife Service Tsavo Mobile Veterinary Unit tilkalt for å hjelpe.

De klarte å behandle såret moren hadde fått, men kulen satt fast dypt inni beinet på henne. Prognosen så ikke bra ut.

De gav henne antibiotika og smertestillende og håpte på det beste. Men, to uker senere, kollapset hun og kom seg ikke opp igjen. Zongoloni nektet å forlate mammaen sin, og hun ble svakere og svakere. Når redningsmannskapet kom tilbake, skjønte de at de ikke kunne gjøre noe mer for å hjelpe moren.

Men de kunne redde Zongoloni. Krypskytterne som skjøt moren ville ha elfenbenet fra støttennene hennes. Zolongoni ble tatt med tilbake til DSWTs Nairobi dyrereservat.

Og hun var ikke alene. Det er mange andre dyr der som har mistet familiene sine på grunn av kryskyttere. Er ikke det bare helt forferdelig?

Alle de dyrene kom sammen på grunn av tragedier. Det tok lang tid før Zongoloni stolte på menneskene som arbeidet på reservatet, og hun ville ikke drikke av flasken. De måtte jobbe hardt for å holde henne i live og få henne til å føle seg som en del av flokken.

Til slutt klarte hun å finne roen. Fire år senere har Zongoloni knyttet tette bånd med de andre elefantene der, og det er en mulighet for at hun kan slippes ut i det fri snart. Det beste hun vet er å rulle rundt i søla!

For en sterk historie… Krypskyttere ødelegger så mange liv med det de gjør! Men det er godt det alltid finnes gode mennesker som passer på også.

DEL denne historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook