Den gravide løshunden sitter fast under skuret. Helt til denne mannen dukker opp!

For bare fire uker siden ble hunden Pumpkin reddet fra livet på gata. Hos Hawkins County Humane Society i den amerikanske delstaten Tennessee fikk hun et midlertidig hjem…Men det skulle ikke ta lang tid før hun var i trøbbel igjen: Pumpkin krøp under et skur – og ble sittende fast.

Når de ansatte på gården hørte hennes rop om hjelp, kom de umiddelbart til unnsetning. Men siden Pumpkin var gravid med stor mage, satt hun godt fast. Men dyrevennene visste hvem som kunne hjelpe: Organisasjonens handyman, Joey Arnold.

Ved hjelp av en jekk, løfter Joey skuret, slik at Pumpkin kan krype frem selv. Heldigvis slapp hun unna det hele uten skader.

Den kommende moren viser sin takknemlighet ved å slikke Joey over hele ansiktet.

Nedenfor kan du se en video av redningsaksjonen.

Organisasjonen har for øvrig stengt åpningen under skuret, slik at dette ikke skal skje igjen.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!