De fant henne gispende etter luft i en dødelig felle. Når de prøver å frigjøre henne, oppdager de noe forferdelig!

Frivillige i den indiske dyrevernorganisasjonen «Animal Aid Unlimited» gjorde nylig en grusom oppdagelse: fra en metall tønne hørte de et klynk. Når de tok en nærmere titt, så den en klebrig skapning, helt dekket av tjære. Det viste seg å være en hund.

Det var åpenbart at den stakkars hunden hadde vært fanget i tønna i flere dager. Hele kroppen hennes var dekket av tjære, og kroppsvarmen hennes hadde myknet massen så mye at den stakkars firbente ble klistret fast. Når hjelperne fant henne, var hunden ekstremt dehydrert, og hun hyperventilerte i panikk. Hjelperne skar opp tønna, men de fikk ikke hunden ut – hun satt for godt fast.

Til slutt bestemte de seg for å forsøke å frigjøre hunden ved hjelp av olje. Etter tre lange timer fikk de omsider hunden løs. Men tjæren dekket fortsatt hele pelsen hennes, og det var fryktelig å se hvor mye hun led.

De ga henne mat og vann, mens de forsøkte å vaske henne ren.

De ga hunden navnet «Asha», som betyr «Håp» på Hindi. Og navnet passet utmerket. Asha hadde ikke gitt opp håpet, til tross for den tilsynelatende håpløse situasjonen hun befant seg i.

Sakte men sikkert begynte hundens pels å bli ren, og sårene hun ble etterlatt med grodde omsider. Da ble det fort klart at Asha var en livlig og kjærlig hund.

Se den utrolige redningsaksjonen i videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook! 

Lik oss på Facebook