Brannmannen ser en merkelig skikkelse ved elva. Så innser han hva det er!

Mange av oss vet hvor smertefullt det er å miste noen man er glad i. Følelsene av sorg og hjelpeløshet kan ofte være ekstremt vanskelige å takle.

Sage er en 12 år gammel labrador, og Beth Coles beste venn. Så når Sage, som hadde mistet synet på grunn av grønn stær, og nylig hadde fått en svulst, forsvant, ble Beth helt knust.

«Det var fryktelig. Vi visste bare ikke hvor hun var.» sa Beth. «Vi visste at det var kaldt, og at hun er ganske hjelpeløs, og mest sannsynlig ute av stand til å finne veien hjem selv.»

I 8 dager var den blinde hunden borte. Familien hadde feilaktig trodd at hun ble brakt tilbake til huset etter å ha lekt ute i en time. De hadde ingen anelse om at Sage hadde gått seg bort i skogen i Santa Cruz-fjellene i California.

Familien leide inn en profesjonell hundesporer, men til ingen nytte.

Tvilen begynte å brygge i Beth.

Men akkurat når alt håpet så ut til å være ute, dukket en ekte helt opp.

Dan Estrada, en veteran brannmann og ambulansearbeider, som tilfeldigvis også var Beths nabo, gjorde en oppsiktsvekkende oppdagelse når han og en venn gikk tur i skogen.

«Jeg så det jeg først trodde var en søppelsekk nede ved elven. Men når jeg kikket litt nærmere, innså jeg at det var en hund – det var Sage. Først ble jeg overveldet av sorg, fordi jeg trodde jeg måtte gi familien triste nyheter.»

Men heldigvis slapp han det. Han gikk for å hente den livløse hunden, og oppdaget da at Sage var i live og helt uskadd. Så han tok med seg hunden for å gjenforene henne med familien.

Se hele den utrolige historien i videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!Lik oss på Facebook